• RUTTFÖRSLAG I EUROPA

Ruttförslag i Europa

Läs mer om våra olika rutter nedan.

Här får ni en uppfattning om de olika områden ni kan välja att kryssa i, de olika områdena är tillgängliga från flera av våra olika baser. Under varje ruttförslag står det angivet vilka baser ni kan välja mellan i just det området som intresserar er! Klicka er vidare nedan för mer information!


Alsace - Frankrike


Ruttförslag Harskirchen

Harskirchen

Från Swede Charters bas på Harskirchen börjar din båtresa i "Alsace Bossue": detta område ligger i jorden av den regionala naturparken i norra Vogezen, klassificerad som ett "europeiskt resmål av ExcelleNce" (EDEN).

Se ruttförslag
Ruttförslag Saverne

Saverne

Från Nicols charterbase i Saverne börjar din canaltour på kanalerna - från Marne till Rhen - utforska den vackra Alsace-regionen, ett land med historia och gastronomi.

Se ruttförslag


Anjou - Frankrike


Ruttförslag Grez-Neuville (Anjou)

Grez-Neuville

På 1980-talet var hamnen i Grez-Neuville nummer 1 för att hyra kanalbåtar för båtliv i Anjou. Många en besättningar har gått ombord och fastnat för regionens vackra och naturliga miljö. Hamnen i Grez-Neuville är den perfekta utgångspunkten för att utforska de två små floderna Mayenne och Oudon

Se ruttförslag
Ruttförslag Sablé-sur-Sarthe (Anjou)

Sablé-sur-Sarthe

Ruttförslag för Sablé-sur-Sarthe (Anjou).

Se ruttförslag


Aquitaine - Frankrike


Ruttförslag Bouzies / Saint-Cirq-Lapopie

Buzet-sur-Baise

För en oförglömlig båtresa, välj kung Henri IV land och musketeer d'Artagnan! Från början på vår Swede Charterbas på Buzet sur Baïse, är du bortskämd för val när det gäller kryssningsrederier, eftersom alla Kanonne, Baïse och Lot kanalerna träffas här.

Se ruttförslag


Bourgogne / Burgundy - Frankrike


Ruttförslag Brienon

Brienon

Norr om Canal de Bourgogne, erbjuder kanalbasen vid Brienon-sur-Armançon möjlighet att hyra båt och ligger perfekt där tre vattenvägar - Yonne, Canal du Nivernais och Canal de Bourgogne - möts. Klipporna, böljande floder, skogsklädda landskap och många medeltida byar och historiska städer finns där för att utforska när du slutar.

Se ruttförslag
Ruttförslag Venarey

Venarey

Bara 1 timme från Paris med höghastighetståg (2 timmar med bil), ligger vår Venarey-les-Laumes-bas på kanalen de Bourgogne och är ett lättillgängligt alternativ för en båtresa. Oavsett om det är en weekendresa, några dagars kryssning eller en veckas semester, kan du utforska kanalen med båt tillbaka genom Frankrikes historia medan du utforskar ett av de mest kända vattenvägarna i Frankrike ...

Se ruttförslag


Bretagne - Frankrike


Ruttförslag Glenac

Glenac

Att hyra din kanalbåt från Glénac-basen, i hjärtat av Morbihan i Bretagne, ger dig en utmärkt utgångspunkt vid korsningen av flera floder: Vilaine, Erdre och kanalen från Nantes till Brest. En magisk, mystisk region rik på färger och traditioner, Bretagne välkomnar dig med öppna armar för att utforska sina historiska skatter och anmärkningsvärda naturliga platser.

Se ruttförslag
Ruttförslag Sucé-sur-Erdre (Bretagne)

Sucé-sur-Erdre

Att upptäcka vattenvägarna i Bretagne är en fantastisk upplevelse. Från inlandet till havet finns ett stort nätverk av floder och kanaler som erbjuder ett brett utbud av rutter för din nästa båtresa.

Se ruttförslag


Camargue - Frankrike


Ruttförslag Bellegarde

Bellegarde

För en solig båtresa i en oförstörd, naturlig miljö, är Camargue regionen idealisk: i myrarna är det ett fantastiskt naturreservat som täcker 85 000 hektar fyllt med det bredaste utbudet av vacker flora och fauna i Europa: ta reda på tjuruppfödning , se Guardians strida sina vita hästar; marshfåglar som gråhäger, egrets och naturligtvis de berömda rosa flamingorna!

Se ruttförslag
Ruttförslag Aigues Mortes

Aigues Mortes

Starta din flodkryssning i Camargue från Aigues Mortes, en medeltida stad grundad i det trettonde århundradet och känd sedan de första korstågarna i tiden av King Louis IX. Vattendragen i denna region, som ligger mellan havet och landskapet Camargue, ger många semesterhöjdpunkter.

Se ruttförslag


Charente - Frankrike


Ruttförslag Sireuil

Sireuil

Swede Charter kanal båtuthyrning från Sireuil basen i Charente är en idealisk utgångspunkt för att utforska denna vackra, lugna och slingrande flod.

Styr österut och du tar Charentefloden dig mot Angoulême, en berömd "stad av konst och historia". Känd för sin internationella komiska festival, rymmer staden skatter i form av en "målad vägg" -väg, den enda i världen, St Pierre-katedralen (romersk stil) ...

Se ruttförslag


Holland


Ruttförslag Bouzies / Saint-Cirq-Lapopie

Kerkdriel, Gouda, Haag, Leiden, Amsterdam, m fl

Platser att se och saker att göra i Holland.

Se ruttförslag


Lot - Frankrike


Ruttförslag Bouzies / Saint-Cirq-Lapopie

Cahors

Denna båtresa ger dig möjlighet att besöka de stora platserna i Lot Valley på det vackraste sättet - segla i hjärtat av floden på en rymlig och elegant kanalpråm. Ingen tidigare erfarenhet behövs för att ge dig ut på ett äventyr för att upptäcka de imponerande kalkstensklipporna, snidade klipporna, Cahors-kullarna, pittoreska byar och inte en utan två UNESCO: s världsarvslistor (Saint-Cirq-Lapopie och Cahors).

Se ruttförslag


Midi - Frankrike


Ruttförslag Le-Somail

Le-Somail

Swede Charter kanal båtuthyrning från Somail basen i Midi är den perfekta platsen att utforska en av de mest kända destinationer för kanal båt semester: Canal du Midi. Den charmiga lilla hamnen i Somail ligger halvvägs mellan Carcassonne och Béziers, inom den längsta delen av kanalen i Frankrike (52 km utan slussar!) och erbjuder dig flera rutter för din resa.

Se ruttförslag
Ruttförslag Port-Laursagais

Port-Lauragais

Port Lauragais ligger halvvägs mellan Toulouse och Carcassonne, och är en utmärkt utgångspunkt för alla som vill hyra en båt på Canal du Midi och upptäcka de många skatterna i Canal Royal du Languedoc, som det var känt under Louis XIVs regeringstid.

Se ruttförslag


Val de Loire, Nivernais - Frankrike


Ruttförslag Plagny

Plagny

Vår båtuthyrning i Plagny i Nivernais-regionen ligger vid mötesplatsen för två vattendrag: Canal Latéral à la Loire och Canal du Nivernais, en av de mest populära destinationerna för båtliv.

Se ruttförslag
Ruttförslag Rogny

Rogny

Vår kanal båt hyra ligger vid Rogny i Val de Loire. Det är en av Swede Charter närmaste baser till Paris vilket gör det till ett utmärkt resmål för en helgbåtresa eller en kort semester på floden! De som är ute efter en mycket längre resa kan genomföra den underbara "Centre of France loop" cruising på Nivernais, Bourgogne och Val de Loire: 3 veckor av exceptionell kanalbåt!

Se ruttförslag


Grande Lago - Portugal


Ruttförslag Amieira Marina

Amieira Marina

Eftersom den enda kanalbåts hyra basen i programmet som är öppet 365 dagar om året, betyder det att du kan ta en båtresa under våra vintermånader - även en båtresa över jul eller nyår! Med garanterat solsken i 300 dagar om året ger Grande Lago vatten de perfekta förutsättningarna för en lyckad båthelgdag under både sommar och vinter.

Se ruttförslag


Brandenburg - Tyskland


Ruttförslag Neuruppin

Neuruppin

I Tyskland erbjuder Swede Charter båtuthyrning på Neuruppin i Ruppin-regionen i Brandenburg - ta ombord på en båtresa som verkligen tar dig tillbaka till naturen!

Se ruttförslag


Mecklenburg West - Tyskland


Ruttförslag Lübz

Lübz

Ge dig ut på en båtferie i hjärtat av Mecklenburg Lake District. Landet med tusen sjöar, känt för att vara en av de vildaste och mest orörda regionerna i Tyskland, är en vacker följd av sjöar, blommande ängar, skogar, typiska byar och stugor alldeles vid vattnet. Lübz är en idealisk utgångspunkt för att hyra en båt i ett av de vackraste båtnäten i hjärtat av Mecklenburg Lake District. Med 15 000 hektar skog och 33 sjöar fördelade över 54 km² har området kring Lübz några av de vackraste landskapen i regionen.

Se ruttförslag


Mecklenburg East - Tyskland


Ruttförslag Fürstenberg

Fürstenberg

Njut av en resa med en båtsemester i en vecka i hjärtat av Mecklenburg Lake District, utforska den lugna Havel-floden och de omgivande kanalerna där du inte kan låta bli att bli imponerad av det rika natur- och historiska arvet. Besök byar vid sjön, förtöja och smaka lokala specialiteter och komma nära och personligt med fantastisk flora och fauna.

Se ruttförslag


Ungern


Ruttförslag Kisköre

Kisköre

Från Kisköre, gå upp Tisza-floden med din kanalbåt till Tiszalök vars imponerande vattenkraftverk ligger vid floden. På vägen kommer du att kryssa på sjön Tisza, i hjärtat av naturområdet i Hortobágy nationalpark och den stora ungerska slätten (bättre känd som Puszta).

Se ruttförslag


Ungern


Ruttförslag Tokaj

Tokaj

Denna resa med en veckas båtsemester tar dig med på en upptäckt av de världsberömda vingårdarna i Tokaj när du kryssar på både floderna Tisza och Bodrog. Din kanalbåtpersonal kommer att älska det bevarade naturlandskapet, promenader i naturen och simma i floderna.

Se ruttförslag
Till toppen